Τελετή αποφοίτησης Στ’ τάξης

Σε κλίμα συγκίνησης έγινε η τελετή αποφοίτησης της Στ’ τάξης του σχολείου μας. Τα παιδιά με αρωγούς τις δασκάλες τους κυρία Κατερίνα Παπαδοπούλου και Μαριάννα Γεωργοπούλου ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στο σχολείο μας. Τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και καλό καλοκαίρι!!

Εργαστήριο Δεξιοτήτων προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος

Τα παιδιά δημιούργησαν εικαστικά έργα και κατασκευές στα πλαίσια του εργαστηρίου δεξιοτήτων με τίτλο «κολύμπι -ΖΩ safe water sport και Γυάρος θαλάσσιο προστατευόμενο οικοσύστημα» με την δασκάλα τους Μαριάννα Γεωργοπούλου.

Καλοκαιρινή Θεατρική Παράσταση «Ο φύλακας της λίμνης»

Το σχολείο μας με την Γ’ Δημοτικού πραγματοποίησε την καλοκαιρινή θεατρική παράσταση « Ο φύλακας της λίμνης» του Ανδρέα Φλουράκη. Η παράσταση είχε ως θέμα την οικολογία, την προστασία περιβάλλοντος και τις ανθρώπινες σχέσεις. Επίσης, είχε μια αλληγορική σχέση με την περιβαλλοντική καταστροφή του νησιού μας και εξέθεσε προβληματισμούς στα παιδιά που αφορούν την εκμετάλλευση του φυσικού κάλλους της Μυκόνου.
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για τη συμμετοχή τους!

Γιορτή λήξης σχολικού έτους και σχολικοί αγώνες

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της. Για τη λήξη του σχολικού έτους Ο κύριος Μάκης Πούλος διοργάνωσε αθλοπαιδιές για τα παιδιά τα οποία έπαιξαν μπάσκετ, ποδόσφαιρο, χάντμπολ, σκυταλοδρομίες έδειξαν ασκήσεις ρυθμικής με στεφάνια και χόρεψαν χορούς.

Τα παιδιά της Α’ Β’ και Δ’ τάξης είπαν τραγούδια για το καλοκαίρι.

Συμμετοχή σε πρόγραμμα της Actionaid τμήματα Β’1 και Β’2


Τα τμήματα Β’1 και Β’2 του σχολείου μας με την κυρία Βασιλική και την κυρία Σοφία συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Actionaid με τη δημιουργία αφίσας για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα της Actionaid με θέμα τη Διατροφική δικαιοσύνη. Η Διατροφική Δικαιοσύνη «Climate Equity Policy Centre» εξετάζει τα διατροφικά συστήματα προβάλλοντας την επισιτιστική κρίση. Τα παιδιά μαθαίνουν τι σημαίνει υπεύθυνη κατανάλωση και τις αιτίες της πείνας σε τριτοκοσμικές χώρες και ευπαθείς μη προνομιούχες κοινωνικές τάξεις.