Συμμετοχή του σχολείου μας στο Χριστουγεννιάτικο Παραμυθοχωριό!

Το σχολείο μας είχε τη χαρά να συμμετέχει ενεργά στο 1ο Χριστουγεννιάτικο Παραμυθοχωριό του Δήμου Μυκόνου που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 9-11 Δεκεμβρίου. Με τη στήριξη και ενθάρρυνση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων οι μαθητές μας, παρέα με τους δασκάλους τους και κάποιους γονείς που ήρθαν στο σχολείο για βοήθεια, έφτιαξαν όμορφες χριστουγεννιάτικες κατασκευές για το χριστουγεννιάτικο Bazaar!

Την Κυριακή, τελευταία μέρα της διοργάνωσης, οι μαθητές της Γ τάξης τραγούδησαν τα βυζαντινά και τα δηλιανά κάλαντα με τη συνοδεία της παραδοσιακής τσαμπούνας από τον κ. Γιάννη Ασημομύτη, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ για την ένθερμη ανταπόκρισή του στο κάλεσμά μας!

Στο τέλος, οι μαθητές παρουσίασαν τα “τρίγωνα κάλαντα” στη νοηματική, κάτι που συγκίνησε όλους τους παρευρισκόμενους, αλλά και τα ίδια τα παιδιά που από την πρώτη στιγμή ενθουσιάστηκαν με τη νοηματική γλώσσα!

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου ο Άγιος Βασίλης επισκέφτηκε το σχολείο μας, σκορπίζοντας ενθουσιασμό και χαμόγελα στους μαθητές μας!! Τα παιδιά έκπληκτα δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους μόλις τον αντίκρισαν! Τα κέρασε γλυκίσματα, τους έκανε αστεία και τα ρώτησε τι δώρο θέλουν να τους φέρει!

Τέλος, έδωσε την ευχή του και μια μεγάλη αγκαλιά στους μαθητές της Γ τάξης που θα πήγαιναν να τραγουδήσουν τα κάλαντα στη Χώρα της Μυκόνου και μας αποχαιρέτησε…

Να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κ. Βασίλη Θεοχάρη, ο οποίος με μεγάλη χαρά προσφέρθηκε να έρθει στο σχολείο μας μεταμφιεσμένος σε “Άγιο Βασίλη”, γεμίζοντας το σχολείο μας με γέλια και χαρές!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *