Χριστουγεννιάτικες Δράσεις

Το μήνα Δεκέμβριο πραγματοποιήθηκε μια σειρά Χριστουγεννιάτικων δρώμενων με συμμετοχή των μαθητών όλου του σχολείου! Οι τάξεις και η είσοδος του σχολείου μας στολίστηκαν γιορτινά, τα παιδιά μας έκαναν πρωτότυπες κατασκευές που διακόσμησαν το προαύλιο και τους υπόλοιπους χώρους του σχολείου, έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα συνοδεία μουσικών οργάνων και διασκέδασαν με προβολή Χριστουγεννιάτικων ταινιών! Επίσης, δοκίμασαν τις ικανότητές τους στη ζαχαροπλαστική, ακολουθώντας Χριστουγεννιάτικες συνταγές και δημιούργησαν ευχάριστες παιδικές αναμνήσεις που θα θυμούνται πάντα με νοσταλγία και αγάπη την περίοδο των γιορτών!

Κατασκευές, Στολισμός δέντρου και Ανταλλαγή δώρων!

“Αγγελάκια” από το Τμήμα Δ1!!

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα μετά μουσικής!

Στο προαύλιο και τις τάξεις του σχολείου μας ακούστηκαν παραδοσιακά κάλαντα, κάλαντα στην Ελληνική νοηματική (Γ1, Γ2) αλλά και στην Αγγλική και Γαλλική!

Τα τμήματα Ε2 και ΣΤ3 Γαλλικών, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας τους κας Αναστασίας επισκέφτηκαν συμμαθητές τους από διαφορετικές τάξεις και τους παρουσίασαν τα κάλαντα, πλημμυρίζοντας το σχολείο μας με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες!

Χριστουγεννιάτικες Συνταγές από τα τμήματα Α1, Β1 και τη ΣΤ!

Προβολή Χριστουγεννιάτικων Ταινιών!

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μυκόνου σας εύχεται ολόψυχα “Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2023!!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.